У Котору нестала седмогодишња дјевојчица из Русије


Дјевојчица се наводно, није предвече вратила кући, док су то учинила сва друга локална дјеца са којима се она играла. Њени родитељи су је прво сами покушали пронаћи, а када у томе нису успјели, позвали су полицију и ватрогасце


Седмогодишња дјевојчица Кјара, држављанка Русије, нестала је у Котору.

У току је потрага за њом у реону насеља Кавач.

Како пише Котор ТВ, дјевојчица говори енглески језик.

Ватрогасне јединице Котор су на терену.

„Молимо грађане да уколико примијете дијете слично опису контактирају полицију на број 122 или ватрогасце на број 123“, преноси Котор ТВ.

У потрагу за дјевојчицом се укључило неколико десетина грађана и добровољаца који за сада безуспјешно, под свјетлошћу лампи претражују шуму и корита бујичних потока на подручју Кавча.

Претрага терена ће се наставити током цијеле ноћи.

Према ријечима командира Службе заштите Тивта Миодрага Гиљаче, сви укључени у акцију чине максималне напоре да нађу малу Рускињу, али за сада нема ни трага ни гласа ни од дјевојчице, ни од пса који је наводно, са њом.

Дјевојчица се наводно, није предвече вратила кући, док су то учинила сва друга локална дјеца са којима се она играла. Њени родитељи су је прво сами покушали пронаћи, а када у томе нису успјели, позвали су полицију и ватрогасце.

Припадници Службе заштите Тивта позив су добили око 20 часова од када су се придружили колегама из Котора у акцији претраге терена у Кавчу.

На терену су и припадници добровољних ватрогасних друштава „Кртоли“, „Тиват“ и „Бока“.

Вијести.ме


ТВОЈЕ МИШЉЕЊЕ!?

НОВО