Дунђер након инцидента: „Никад нисам крио да сам Додиков симпатизер“

БИЛЕЋА – Билећки одборник Српске радикалне странке др Војислав Шешељ, Дражен Дунђер, коме је полиција јуче документовала двије прекршајне пријаве, за угрожавање сигурности, те за тучу и физички напад, тврди да се у Билећи води отворена борба против симпатизера предсједавајућег Предсједништва БиХ и лидера СНСД-а Милорада Додика, и да је то изазвало јучерашњи инцидент.


„Ја никада нисам крио да сам Додиков симпатизер, чак и онда када сам био против одборника СНСД-а у Билећи, јер сматрам да бољег лидера нема Република Српска, а то смета некима из владајућих редова, па ме је један од чланова ПДП-а јуче онемогућио да уђем у скупштинску салу на расправу о буџету.

Он ме је чекао на ходнику, што се јасно види на снимку скупштинских камера и добацио ‘Нећемо дозволити Српској радикалној странци да присуствује расправи, јер ви сарађујете са СНСД-ом и Милорадом Додиком’, што је мене изреволтирало“, каже Дунђер, кога смо јуче након инцидента позивали телефоном, како би чули његову страну приче, али је био недоступан.

Тврди да се није могао јавити јер га је полиција привела ради саслушања, у коме је наводно све ово и њима рекао и случај објаснио на Фацебоок страници своје странке.

„Ја нисам желио злоупотребљавати дужност одборника, већ сам хтио присуствовати јавној расправи Нацрта буџета због моје мјесне заједнице, јер сматрам да ако излобирам више можемо и више пројеката остварити“, каже Дунђер, уз тврдње да не зна зашто су били ту управо они са којим се сукобио.

Убрзо након избијања инцидента позвана је полиција, па су припадници Полицијске станице Билећа поново успоставили нарушени јавни ред и мир, а потом ради саслушања привели Дунђера у Полицијску станицу, али за тим, како каже, није било потребе, јер им је он сам на лицу мјеста рекао шта је било и да није починио никакво кривично дјело.

Извор: Независне / Весна Дука


ТВОЈЕ МИШЉЕЊЕ!?

НОВО