„Благо мени, професоре!“ – Брџа упутио поруку Кривокапићу

Како објаснити професору, да није премијер свих грађана и да те флоскуле остави за неки полусвијет, јер има један број који је на тракторе после избора хтио да сели Србе, а он је доминантно ту гдје јесте гласовима Срба. Дакле, премијер је већине, антифашистичке и антисепаратистичке Црне Горе.

Миливоје Брџа Брковић

Један од бораца против режима Мила Ђукановића Миливоје Брџа Брковић огласио се на свом Фејсбук профилу поводом срамне оставке коју је премијер Здравко Кривокапић уручио министру Владимиру Лепосавићу.

Брџину поруку преносимо у цјелости:

Благо мени, професоре

Како објаснити професору, а да нас погрешно не разумије да његов избор и његових министара није проистекао из народне воље. Највеће тијело није влада, већ скупштина иако пријети њеним укидањем. У скупштини је пресликана народна воља која је директно бирана на изборима, а касније уцјенама скупштина изгласала овај састав владе. Ради мира у кући!

Како објаснити професору, а да се не погорди да га није сопственом заслугом запала данашња улога, да има много стручнијих, честитијих и лојалнијих овој држави и народу који су могли обављати ову одговорну функцију.

Како објаснити професору, да није премијер свих грађана и да те флоскуле остави за неки полусвијет, јер има један број који је на тракторе после избора хтио да сели Србе, а он је доминантно ту гдје јесте гласовима Срба. Дакле, премијер је већине, антифашистичке и антисепаратистичке Црне Горе.https://f140b329fe14bb11576d2fd19f0fa6bc.safeframe.googlesyndication.com/safeframe/1-0-38/html/container.htmlhttps://f140b329fe14bb11576d2fd19f0fa6bc.safeframe.googlesyndication.com/safeframe/1-0-38/html/container.html

Како објаснити професору, а да се не замјери човјек, да није за катедром, а да ми нисмо студенти и да не може имати она манијачка излагања која не пристоје ни вјернику ни интелектуалцу. Не можемо му одбити на младост!

Како објаснити професору, ако тврди да сви раде против овакве владе, да таква влада завређује и да падне. Не мора поистовјетити са собом, а и може. Свеједно је!

Ђе су колеге министри, грађанисти и Срби ( другачије не иде, ако Србе не гурнемо у посебни кош), да се солидаришу са својим колегом Лепосавићем. Није то најтањи крај добри моји, јер вас 90% има неспособних и недораслих задатку, а и оних који дијеле став Лепосавића. Барем се за такве престављате!

На крају, има нас који смо пружали отпор свих ових година, док сте ви професоре били „ неопредијељени“, док су ваш народ прогонили и дискриминисали. Има неко ко се жртвовао читав овај период, угрожавајући не егзистенцију већ свој живот и своје породице, а ви само парадно прошетали побједничким постољем. И не треба жалити, јер смо и ону дилему о ухљебима кроз ових пар редака демонтирали.

У то име професоре:

Благо мени!

Ин4С


ТВОЈЕ МИШЉЕЊЕ!?

НОВО