ПДП-oвци организовали корона журку: Бивши народни посланик МРТАВ ПИЈАН ОМЕТАО ПОЛИЦИЈУ (ВИДЕО)

Високорангирани чланови ПДП организовали корона журку: Бивши народни посланик МРТАВ ПИЈАН ОМЕТАО ПОЛИЦИЈУ
Корона журку у Бијељини, а на којој је нађена и дрога, организовали су високорангирани чланови ПДП Бијељина и њихови симпатизери, отркива Српскаинфо.


Како је саопштено из Полицијске управе Бијељина на журци су затечене 22 особе и четири испред, а све се дешавало у викендици Парадисо која се налази у близини Бијељине.

Извор Српскаинфо открива да је на журци затечен високорангирани члан ПДП Радосав Ђокић, а који је сада и одборник у скупштини Бијељине, а раније је био диркетор Туристичке организације Бијељина.

– Осим њега, ту је затечен Цвијетин Вилотић који је био посланик у Народној скупштини Републике Српске испред ПДП, а који је био веома пијан. Вилотић је ометао полицајце у обављању својих послова, а приликом алкотестирања утврђено је да је имао скоро два промила алкохола у крви – каже наж извор.


Он додаје да је Вилотић остао познат у јавности јер никако није успијевао прочитати неке ријечи у Народној скупштини.

Од високорангираних политичара ту је затечен и Петар Видаковић, такође члан ПДП, а који је раније био директор Бање Дворови.

– Остали гости такође који су затечени у овој вили су симпатизери ПДП, а било је и доста жена, као и двије дјевојке из Србије. Код једне од њих је нађена дрога, а друга је пијана ометала полицију – додаје наш саговорник.


ТВОЈЕ МИШЉЕЊЕ!?

НОВО