Вучић о Кривокапићу: „Не подносим људе који су агенти других земаља“ (ВИДЕО)

Вучић о састављању Владе Црне Горе: Не подносим људе који су агенти других земаља, код нас Амбасаде не састављају Владу!

У Србији је немогуће да Владу састављају тајкуни и амбасаде, рекао је предсједник Србије Александар Вучић, коментаришућу то што је његов црногорски колега Здравко Кривокапић приликом формирања Владе саопштио да лидери Демократског фронта ДФ Милан Кнежевић и Андрија Мандић не треба да буду у њеном саставу.

Он је у емисији “Ћирилица” казао да у Србији ниједан амбасадор није гувернер, нити је иједан покушао да то буде.

На констатацију аутора емисије да је премијер Здравко Кривокапић признао да америчка Амбасада није жељела Мандића и Кнежевића у новој Влади, Вучић је рекао да то не жели да коментарише.

“У Србији су такве ствари немогуће, да тајкуни и амбасаде састављају Владу. Не подносим људе који су агенти других земаља”, истакао је он.

Вучић је рекао да се руководство неких земаља “тресе од страха” када се огласе амбасадори и да мијењају реторику.

“Ја сам човјек који не подноси људе који су агенти других земаља и других служби. Они ће то да оправдају тим да су радећи за другу земљу радили најбоље за своју. Ја у то не вјерујем и признајем само оне којима је Србија интерес и Србија преча од свега”, поручио је Вучић.

Borba.me


ТВОЈЕ МИШЉЕЊЕ!?

НОВО