Потрага ноћас није дала резултата: ЦИВИЛНА ЗАШТИТА ПОЗИВА ГРАЂАНЕ ДА СЕ УКЉУЧЕ У ТРАГАЊЕ ЗА ДЈЕЧАКОМ

Потрага за несталим дјечаком Вукашином Самарџијом биће настављена јутрос. Из Општинског Штаба Цивилне заштите позвали су људе спремне да помогну да дођу од осам до десет часова у Сеоски дом у Крековима гђе ће добити распоред. Моле се и мјештани Бојишта да прегледају штале и помоћне објекте посебно у близини дјечакове куће.

Трагање током јучерашњег дана и претходне ноћи није донијело никакве резултате. Претраживан је терен Невесињског поља од Бојишта до Крекова и Плужина и нису пронађени трагови који би се поуздано могли довести у везу са дјечаком. И информације да је дјечак виђен на том подручју показале су се као нетачне.

Пас шарпланинац који је био са дјечаком када је посљедњи пут виђен прије нестанка вратио се кући јуче око 15 часова, док бицикло није пронађено, потвђено је из Цивилне заштите.

Више од стотину припадника Горске службе спасавања БиХ са псима трагачима, полиција, цивилна заштита, ватрогасци, планинари, ловци, родбина и грађани Невесиња јуче су безуспјешно трагали за дјечаком. Данас ће се у акцију укључити Хеликоптерски сервис РС, припадници служби заштите и спасавања града Требиње и дронови Републичке управе Цивилне заштите.

Акцијом руководи Ненад Иконић из Рупубличке управе Цивилне заштите у координацији са Горском службом спасавања и Општинским штабом цивилне заштите.

Радио Невесиње


ТВОЈЕ МИШЉЕЊЕ!?

НОВО