Драшковић гради „НОВИ ГРАД“ за 25.000 становника у комплексу Града Сунца (Фото)

Ако сте мислили да је Град Сунца мегаломански пројекат, шта ћете тек рећи за нову визију Родољуба Драшковића. На Драженској гори, одмах до компекса Аква парка и Бијелог града ниче нови град – а ради се о до сада највећем пројекту у Херцеговини вриједном стотине милиона марака.

Драшковићеву замисао на папир су ставили и заједно са највећим инвеститором у Херцеговини пројектовали врхунски архитекти. Комплекс који ускоро почиње да се гради биће јединствен у Европи.

А ради се о изградњи цијелог једног града за 25.000 становника у коме ће бити обезбијеђени највиши стандарди живљења савременог човјека.

Градско језгро, у првој фази, чини преко 3.000 луксузних јединица. Град је испуњен парковима, цвијетним вртовима, воћним алејама, зеленим површинама са медитеранском хорти-културом, трим стазама, бициклистичким стазама, шеталиштима, језерима и другим садржајима који ће овај комплекс учинити најпожељнијим мјестом за становање у Европи.

У овоме комплексу удобног становања гараже и сва инфраструктура су у подземним етажама.

У центру Града налази луксузни апарт хотел, са кога се пружа јединствен и непоновљив поглед на ширу околину Требиња. Ботаничка башта са фонтанама налази се у атријуму хотела, одакле се панорама лифтовима може стићи до пословних и стамбених етажа или на кровну терасу на којој је хелидром.


Све изграђено је у функцији будућих станара. Град ће обезбиједити услове за бављење бизнисом, односно, вођење пословних активности. Како је вријеме новац, учинили су све да рационализујемо вријеме за пословне људе.

Осим тога тога, Град обезбјеђује све услове за породицу, за сигурно одрастање сваког дјетета, за безбрижно дјетинство, уз најсавременије едукативно обданиште и друге дјечије садржај који се налазе у комплексу.

Овај комплекс на својој провришини од 800.000м2, пружа све што је потребно и једној особи и једној породици, за удобан живот, па чак и више од тога.

Осим горе наведеног, изграђеног и онога што је тренутно у изградњи, планирано је и биће остварено још идеја кроз додатне садржаје, због чега ће Град Сунца бити на првом мјесту у Европи, а и шире, по мјери свега што је у служби човјека и његових животних потреба.

Ускоро креће продаја! Заинтересовани купци ће врло брзо имати потпуну информацију о куповини.

Визија једног човјека, отворила је врата у будућност.

А све је почело 2016-те године када је Драшковић донио одлуку о изградњи Града Сунца, на Медитерану, на херцеговачкој кршној благодети, до ког се из Требиња стиже за неколико минута, а из Дубровника или Херцег Новог за око пола сата вожње.

За кратко вријеме, за свега три године, изградио је Аqуа парк, Олимп халу спортова, затворени базен, фитнес центар, отворене терене за све спортове; индивидуалне и тимске, атлетски стадион и фудбалске терене, игралишта за дјецу са Дино парком, играонице за дјецу, Галију- спа центар, хотел Панораму са 5 звјездица, Бијели град; са преко хиљаду смјештајних јединица за туристе, конгресни центар, Етно село; које је атракција за све узрасте, Варош чаршију; са садржајима који повезују вијекове живљења у Херцеговини.

Градио је кад су други градили. Гради и сада кад су сви стали, опредијељен да Требиње буде центар Медитерана и престоница туризма и културе.

Trebinjelive


ТВОЈЕ МИШЉЕЊЕ!?

НОВО