Кривокапић: Прихватио сам да причамо о реконструкцији Владе у прихватљивим и природним границама


Премијер је казао да је култура дијалога мјера демократије, те да ће чешће организовати састанке који могу бити корисни и дати јасне поруке и сугестије.

Лидери Демократског фронта Андрија Мандић и Милан Кнежевић, као и предсједник Социјалистичке народне партије Владимир Јоковић, током јучерашњих разговора у Влади истакли су су да ће Влада трајати четири године и да су за то заинтересовани, казао је премијер Здравко Кривокапић.

„Ја сам као премијер прихватио да причамо о реконструкцији Владе у границама које су прихватљиве, природне и које могу утицати на то да Влада буде ефикаснија, да доноси брже одлуке, у сарадњи са парламентом“, рекао је Кривокапић.

Казао је да је култура дијалога мјера демократије, те да ће чешће организовати састанке који могу бити корисни и дати јасне поруке и сугестије.

„Заједништво свих нас је оно што нам даје снагу и надам се да ће Црна Гора напокон схватити да је ово почетак новог пута Црне Горе који мора бити заснован на помирењу. Ако се не помиримо, загрлимо један другога и искажемо поштовање, Црна Гора ће остати на овом мјесту као што је и сада. Пошто су промјене саставни дио нашег живота, те промјене ће се десити у нашим срцима, а када се то деси, оне ће бити присутне у свакодневном раду“, закључио је Кривокапић.

Вијести.ме


ТВОЈЕ МИШЉЕЊЕ!?

НОВО