Мандић: У Никшићу смо потукли Кривокапића, Бечић да пази шта ради


Странка Мила Ђукановића добила је релативно велик број гласова у Никшиц́у, а разлог томе је неефикасан рад владе Здравка Кривокапиц́а, казао је Андрија Мандић у изјави за руску агенцију „Регнум”.

Мандић: У Никшићу смо потукли Кривокапића, Бечић да пази шта ради

„Влада хитно мора да промијени приступ, јер оно што смо заједно обец́али грађанима земље мора бити завршено. Да би се постигао овај циљ, потребне су промјене у самој влади “, рекао је лидер ДФ-а.

Осврнувши се на недавну изјаву предсједника Мила Ђукановића да је „сада тренутак да јасније дефинишемо проеворпску плаформу и сигуран сам да ће се уз ДПС наћи и неке партије, укључујући и оне које данас чине владајућу коалицију, које би могле прихватити и које суштински прихватају Црну Гору као грађанску државу, мултиетничко друштво и будућу чланицу ЕУ“, Мандић тврди да се то односи на странку Алексе Бечића.

„Ако се Бечић придружи овој коалицији, тада неће бити владе, ничега”, казао је Мандић.

„Вратемо се ономе што је било прије 30. августа прошле године. Чини ми се да таква понуда није баш примамљива. Нико не жели коалицију са ДПС-ом, то би била велика Бечићева грешка. Већ на сљедећим изборима грађани Црне Горе казнили би га не гласајући за њега“.

Изјаву за руску агенцију „Регнум” дао је и Милан Кнежевић, сугеришући да нема никакве дилеме око тога да ће Бечићева странка у будућој локалној власти у Никшићу бити „млађи партнер”:

„Градоначелник Никшића биц́е из редова ДФ-а, што је за нас велики успјех, посебно с обзиром да се премијер Здравко Кривокапиц́, који је с нама учествовао на парламентарним изборима, сада придружио коалицији коју предводе Демократе Црне Горе и њихов лидер, предсједник парламента Алекса Бечић“.


ТВОЈЕ МИШЉЕЊЕ!?

НОВО