Изградња писте аеродрома у Требињу прешла на онлајн режим

– Добра вијест за све који се надају да ће 1. децембра ове године да полете са аеродрома у Требињу стиже од службе која управља овим аеродромом, која наводи да је почела са онлине израдом писте.

– Данас смо пустили апликацију помоћу које ће сви корисници моћи да цртају писту и у виртуелној реалности уживају у требињском аеродрому.

Припремили смо избор сунчаног, кишног и снијежног времена – изјавио је Милета Слетић, управник јавног предузећа “Аеродром Требиње”.

Он је истакао да ће првих мјесец дана апликација бити бесплатна, а да ће се након мјесец дана свако цртање писте наплаћивати. Апликација “Аирпорт Тули” је доступна за све кориснике Андроид, иОС и Хуавеи мобилних уређаја. Путници који најбоље нацртају писту, добиће ваучере за бесплатне онлине вожње авионима са аеродрома до краја године.

Како сазнајемо, исте мјере ће бити и у Клиничком центру, па ће већина операција у овом центру бити у онлине режим обављања дјелатности. Због потенцијалне преоптерећености сервера за лијечење у овом центру, одговорни су апеловали на грађане да имају стрпљења и да се понашају одговорно.

– Виртуелних операција бити током цијеле године, тако да нема потребе да се стварају гужве на нашим серверима. Само одговорним понашањем можемо побиједити у овом рату са Ковидом – поручују из Клиничког центра Требиње.

(Ово је текст сатиричног садржаја. Написан је без намјере да некога увриједи или омаловажи. Његова сврха је указивање на негативне трендове у друштву и искрен и необавезујући покушај утицаја на њихово исправљање)

Leutar


ТВОЈЕ МИШЉЕЊЕ!?

НОВО