Реакција на прљаву кампању портала ,,Поуздано” према Небојши Медојевићу

Скандалозна оцјена портала ,,Поуздано” која је изнијела нетачне наводе да је лидер Покрета за промјене Небојша Медојевић изјавио да је епископ будимљанско-никшићки Јоаникије агент ЦИА-е је злонамјерна, нетачна и има за циљ да у континуираној кампањи Службе безбједности и дијела медија сруши ДФ на начин што ће дискредитовати лидера ПЗП-а Небојшу Медојевића.

Подсјетимо, Медојевић је мета прљаве кампање лажи и подметања од 1998. године. Агенција за националну безбједност је и након промјене власти наставила са истим односом према предсједнику ПзП-а. Све док се Удба не расформира и отворе тајни досијеи и не сасјече корјен злокобних метода прогона политичких противника режима, Црна Гора неће бити слободна и демократска држава.

Не чуди лавеж ових квази портала потпомогнутих из структура безбједности, поготово након велике побједе Демократског Фронта на изборима у Никшићу који су доказали несумњиву подршку листи која је и 30. августа донијела слободу Црној Гори, а која је сада нападнута са свих адреса.

У ту кампању су се укључили и неке клерофашистичке странице и портали који шире језик мржње као и вјерску и националну мржњу.

Иван Копитовић
ГО ПзП


ТВОЈЕ МИШЉЕЊЕ!?

НОВО