ДПС Никшић: Ако полиција не реагује, узимамо ствари у своје руке – бранимо побједу од четничких хорда“

Општински одбор Демократске партије социјалиста Никшић је саопштио да је у никшићком насељу Драгова Лука дошло до насилног упада на бирачко мјесто бр 118 од стране Марка Ковачевића, да је отет бирачки материјал, једна особа претучена, а бирачки одбор спријечен да изађе на терен.

Из ДПС у непотписаном саопштењу нису прецизирали да ли се оптужбе односе на Марка Ковачевића који је носилац листе “За будућност Никшића”.


“Овом приликом шаљемо јасну поруку Управи полиције да имају рок да успоставе контролу у року од сат времена или ћемо бити принуђени да преузмемо ствар у своје руке и сами рјешавамо проблеме. Позивамо све да ово упозорење схвате крајње озбиљно јер смо спремни и одлучни да одбранимо побједу од четничких хорди”, закључују у ОО ДПС Никшић.

ДПС: Требињци спријечени да гласају у Никшићу

Општински одбор Демократске партије социјалиста саопштио је да се од отварања бирачких мјеста у Никшићу појавио велики број гласача који су држављани Босне и Херцеговине, углавном становници Требиња, са привременим личним картама Црне Горе.

“Будући да се ради о грубом кршењу закона, правовременим реаговањем ова лица су спријечена да гласају, што ће се и наставити све до затварања бирачких мјеста”, наводи се у саопштењу ДПС-а.

Из те партије поручили су да неће дозволити да о судбини Никшићана одлучују држављани других држава.

RTCG/IN4S


ТВОЈЕ МИШЉЕЊЕ!?

НОВО