Вратила се зима у Херцеговину: У Гацку измјерено 20 центиметара снијега

У Републици Српској током пријеподнева очекују се падавине, а потом ће услиједити разведравање, па ће до краја дана бити сунчано у већини крајева.

Током јутра на југу и истоку мјестимично ће падати слаба киша, на високим планинама слаб снијег, а у осталим крајевима биће суво, на крајњем сјеверозападу и ведро.

Разведравање се очекује прво на истоку и југу, а послије подне и у осталим крајевима, саопштено је из Републичког хидрометеоролошког завода.

Највиша дневна температура ваздуха од три до седам, на сјеверу и сјеверозападу до девет на планинама од минус два степена Целзијусова.

У Гацку јутрос је измјерено 20 центиметара снијега, на Сокоцу 13, у Сребреници 11, у Калиновику 10, у Вишеграду и Рудом по четири, а у Фочи један центиметар.

Температура ваздуха у 7.00 часова: Бјелашница минус 10, Хан Пијесак минус четири, Мраковица минус три, Калиновик и Соколац минус два, Гацко минус један, Сарајево, Сребреница, Нови Град, Дринић и Мркоњић Град нула, Тузла, Вишеград, Шипово, Градачац, Фоча, Бугојно и Ливно један степен Целзијусов.

У Бањалуци, Бијељини, Бихаћу, Зворнику, Билећи, Приједору и Рибнику јутрос су измјерена два степена, у Добоју и Дрвару три, Грудама четири, Требињу пет, а у Мостару и Неуму седам степени Целзијусових.

СРНА


ТВОЈЕ МИШЉЕЊЕ!?

НОВО