Требињски АЕРОДРОМ уводи НОВА правила за путнике

Не морате обавезно бити вакцинисани – један од три доказа је довољан ако желите путовати…

Управа требињског аеродрома захтијеваће само ПРЦ тест. Неће уводити ограничења путовања за особе које су вакцинисане, које су преболовале коронавирус или имају негативан ПРЦ тест, саопштио је један од 700 запослених на аеродрому. Важно је само да путник не слини, не кашље и нема велику температуру.


Услијед кризе узроковане пандемијом коронавируса, добит и инвестиције требињског аеродрома у пословној 2020. години јасно су смањење. Док су инвестиције за протеклу годину износиле 30 милиона евра, ове године су планиране у износу од 62 милиона евра.

На Аеродрому у Требињу се у 2021. години очекује 12,5 милиона путника. Да би се очекивања управе испунила, потребно је провести и што брже вакцинисање становништва.

– „Треба брзо дјеловати јер су припреме за предстојећу сезону одмора у пуном јеку. Наиме, једна трећина Требињаца планира овогодишњи љетни одмор провести у иностранству“- рекао је директор требињског аеродрома.

(Ово је текст сатиричног садржаја. Написан је без намјере да некога увриједи или омаловажи. Његова сврха је указивање на негативне трендове у друштву и искрен и необавезујући покушај утицаја на њихово исправљање)

Leutar


ТВОЈЕ МИШЉЕЊЕ!?

НОВО