Стефановић: Сви умешани у заверу против Вучића биће ухапшени

Не треба бити изненађен ако се испостави да су људи из врха државе сарађивали с мафијашима и уверен сам да ће сви завршити у затвору, изјавио је потпредседник владе и министар одбране Небојша Стефановић.

„Нема сумње да је крајњи циљ завере против председника Александра Вучића био насилно преузимање власти и државе. Криминална операција тог обима не би била могућа без подршке некога из врха државе и верујем да ће сви умешани завршити у затвору“, рекао је Стефановић за за данашње издање „Информера“.

Стефановић је додао да је најважније да се истрага доведе до краја, као и то што је држава открила и стопирала заверу.

„Добра вест је да је осујећено угрожавање живота председника и чланова његове породице. Овако обимна криминална операција не би била могућа да није имала директну или посредну подршку некога из самог врха државе, било да је реч о Влади или врху правосуђа“, навео је Стефановић.

Зато каже да не треба бити изненађен ако се у наставку кривичног поступка испостави да су људи из државног врха били на страни мафије у покушају свргавања власти.

„Као неко ко добро познаје професионалност и моралне квалитете огромне већине припадника служби безбедности и правосуђа, уверен сам да ће њихов рад брзо донети резултат и да ће се сви који су учествовали у овом мрачном подухвату наћи иза решетака дуги низ година“, рекао је Стефановић, пренео је Танјуг.


ТВОЈЕ МИШЉЕЊЕ!?

НОВО