Новак се обратио на прослави у Београду: Кидам живце и вама и себи, али тако је слађе /ВИДЕО/

Новак Ђоковић, најбољи тенисер света, обратио се бројним навијачима, који су га дочекали на Новом Београду поводом прославе историјске 311. недеље на првом месту АТП листе, рекавши да зна да им понекад кида живце, али и да је тако слађе и интересантније.

Велики постер Новака Ђоковића на Новом Београду

© SPUTNIK / ЛУКА НИКОЛИЋ

Неколико стотина навијача окупило се на Новом Београду како би дочекало првог тенисера света. Ђоковић је око 18.15 стигао и убрзо се обратио свим присутнима.

„Надам се да уживате, знам да вам кидам живце и себи то радим, али… Шта да вам кажем, тако је слађе. Да је све лагано не би било интересантно. Волим вас све, још једном велико хвала. Видим пуно деце, надам се да има неких тенисера и тенисерки. Трудим се да уживам у тренутку колико могу, некако ми тенисери смо испрограмирани да увек мислимо на наредни изазов. Тако ћу и ја наставити јер глади и жеђи у мени и даље има за тенисом… То је сигурно, али ипак треба прославити овакве тренутке и дане и бити у садашњем тренутку“, рекао је Ђоковић.

Најбољи тенисер света у понедељак 8. марта престигао је Роџера Федерера на првом месту по броју проведених недеља на челу АТП листе и наредних седмица постављаће нове рекорде.

Новак Ђоковић обраћа се навијачима који су дошли у његову част

© SPUTNIK / ЛУКА НИКОЛИЋ

„Хвала вам на подршци свих ових година. Данас је посебан дан за моју породицу и мени ближње, али посебан је и за Србију, цео наш народ. Хвала вам најлепше, овај успех који се прославља данас није само мој и моје породице, већ и вас и целе нације. То сам, да кажем, највише схватио пре десет година када сам остварио дечачки сан, када сам освојио Вимблдон“, рекао је Ђоковић и наставио:

„Највише ме је дирнуло оно што сам доживео у Београду 2011. године, када сам освојио Вимблдон и постао број један на свету. Тада сам се вратио овде и Србија је приредила нешто што ћу читавог живота памтити, на томе сам вам вечно захвалан. Због тога осећам велику привилегију и част и задовољство, али и одговорност да представљам све вас на најбољи могући начин.“

Потом се заорило „Ноле ми те волимо“, а након тога Ђоковић се повукао у ресторан.

Sputnjik


ТВОЈЕ МИШЉЕЊЕ!?

НОВО