Милош Биковић послао снажну поруку младој глумици Биљани Чекић


Милош Биковић послао је снажну поруку младој глумици Биљани Чекић која се прославила улогом у филму „Дара из Јасеновца“.
Талентована девојчица Биљана Чекић, коју смо сви заволели у филму „Дара из Јасеновца“, објавила је на свом Инстаграм профилу видео поруку коју је добила Милоша Биковића.

  • Хвала ти што си ми улепшао дан, годину, живот… Волим те, хвала на свему (и даље не верујем)… – написала је Биљана на свом Инстаграм профилу.


Наиме, Милош Биковић је честитао малој Биљани на успеху који је остварила улогом у филму „Дара из Јасеновца“, те јој је поручио следеће:

https://www.instagram.com/p/CMKeOM8Haz7/?igshid=lp2n8egqjdgt

  • Драга колегинице Бљана, желео бих да те овим путем поздравим и да ти кажем да ми је жао што данас нисам успео да свратим да се видимо зато што нисам у Београду, и надам се да ћемо се ускоро упознати и видети и срести – рекао је Милош, а затим додао:
  • Друга ствар, желео бих да ти честитам на филму. И трећа ствар, надам се да ћемо се ускоро срести у кадру, јер верујем да ћеш имати успешну глумачку каријеру и да ћемо ускоро негде заиграти заједно. Велики поздрав за тебе – поручио јој је Биковић.

Новости


ТВОЈЕ МИШЉЕЊЕ!?

НОВО