(ВИДЕО) Кривокапић: Ђељошај здравствени проблем претворио у политичку представу; нико није јачи од државе

„Нове епидемиолошке мјере имају за циљ да заштите грађане Тузи јер показујемо да нам је здравље грађана изнад свега“, рекао је Кривокапић

Кривокапић, принтскрин: Твитер

Премијер Здравко Кривокапић казао је да „оно што се дешава данас у Тузима не служи на част никоме“.

„Нове епидемиолошке мјере имају за циљ да заштите грађане Тузи јер показујемо да нам је здравље грађана изнад свега“, рекао је Кривокапић.

Он је поручио да институције државе „морају да функционишу на територију читаве Црне Горе поштујући законе и Устав“.

Не желим да оптужујем било кога за ову активност али је индикативно да је господин Ђељошај желио да овај здравствени проблем преведе у поилитички. Ако би грађани Подгорице посјетили угоститељске објекте у Тузима и Даниловграду онда би подгоричка болница била препуна грађана те двије општине. Да се то не би десило ми смо се одлучили за ове мјере које нијесу нити економске, нити политичке, већ искључиво здравствене. Након два телефонска разговора са предсједником општине Тузи Ником Ђељошајем одлучио сам се да не долазим у Тузи не због тога што не поштујем грађане, већ што је ријеч о обичној политичкој представи. Ова влада неће дозволити никоме да спроводи хајдучију јер нико не може бити јачи од државе“, казао је Кривокапић.

ИН4С


ТВОЈЕ МИШЉЕЊЕ!?

НОВО