Сања Вулић објаснила: Давали смо инструкције члановима да се не гласа за мене (ВИДЕО)

Сања Вулић, носилац одборничке листе СНСД-а за Скупштину града Добој, била је гост у емисији “У сред сриједе” на Елта телевизији.

Протеклих дана заступница СНСД-а у Представничком дому Парламентарне скупштине БиХ прозивана је да је остварила слабији успјех него на изборима у новембру.

Вулић је у новембру прошле године, према непотврђеним, али пребројаним гласовима, имала невјероватних 22.245 гласова као СНСД-ова кандидаткиња за градску скупштину.

На поновљеним изборима, освојила свега 4.782 гласа што је за око 17.500 гласова мање.

“Када је у питању разлика гласова, постоји прије свега велика разлика у излазности у новембру и сада. Друга ствар након свих силних притисака ЦИК-а који су ставили на тапет само ко је имао колико појединачних гласова, јер нису имали ваљан разлог зашто поништавају изборе и сви смо врло свјесни били да се ради о компензацији да се понављање уради због Сребренице, али и жељи Мирка Шаровића да се освети Обрену Петровићу и имајући у виду да су они само апострофирали појединачне гласове. Ми смо након одлуке ЦИК-а да се понове избори у Добоју на свим својим мјесним одборима говорили нашим члановима, а они су даље давали инструкције по терену, да се гласа само за листу и да апсолутно нико од нас као појединац није битан. Ја не желим да имам ни 200.000 гласова уколико нисам дио СНСД-а”, рекла је Вулић.

Радио Сарајево


ТВОЈЕ МИШЉЕЊЕ!?

НОВО