Компанија из Републике Српске најбољег радника наградила аутомобилом

Фабрика намјештаја “Стандард” из Прњавора прави је примјер како се води брига о радницима, те оне најбоље редовно награде.

Они су у протеклој години организовали наградну игру како би што више мотивисале своје раднике, а по посебним параметрима најбољег, Зорана Врањеша, наградили су са аутомобилом, док су остали награђени финансијски.


“Стандард” је у ову годину ушао са циљем раста од 30 одсто и потражњом за још 100 радника, што су дјелимично остварили, јавља К3.

Пандемија је на два мјесеца успорила раст, што кроз потпуну обуставу производње, али и кроз смањену производње због неизвјесноти на тржишту, те су достили раст од 15 одсто и запосли 100 радника, али не до краја прошле године, него до овог фебрура.

Независно од непредвидиве ситуације на свјетском тржишту изазване корона вирусом Стандард је у 2020. години уложио близу милион КМ у модернизацију фабрике и повећање производних капацитета.

Из “Стандарда” су поручили да је нови циљ ширење капацитета производње, раст од 20 одсто, те да су им и даље потребни нови радници.

Buka.com


ТВОЈЕ МИШЉЕЊЕ!?

НОВО