Страх од Обрена, Сање или Бориса је побијеђен, Добоја креће путем Бањалуке и Бијељине


Добој је веома важан и прича о локалним изборима у Добоју превазилази локални ниво, истакао је замјеник предсједника СДС Милан Радовић.
Он тврди да СДС људи свакодневно прилазе и показују да је страх у Добоју побијеђен. Радовић тврди да ће кандидат СДС Цвијан Филиповић, кога подржавају остале опозиционе странке, бити градоначелник свих грађана.

Радовић је нагласио да Република Српска не иде добрим правцем и да ће управо из Добоја кренути талас промјена које су потребне Српској.

– Позивам вас да изађете на изборе у недјељу и да подржите наше кандидате како би се у наредном периоду закони у Добоју поштовали пошто актуелно вођство Добоја крши сва законска правила – изјавио је Радовић.


Народни посланик СДС Дарко Бабаљ је поручио да је период куповине и крађе на изборима прошлост и да ће опозиција сачувати разултат на поновљеним изборима.

– Нисмо се бојали 1991. ни на Романији ни на Озрену, а како да се бојимо 2021. године. Озренци се не боје и драго ми је што је разбијен страх у Добоју. Тешко вријеме је пред нама. У том тешком времену Републици Српској и Добоју је потребна јака Српска демократска странка – истакао је Бабаљ.

Почасни предсједник ПДП Младен Иванић је нагласио да се након побједа Милана Миличевића у Теслићу, Маринка Божовића у Источној Илиџи, Љубише Петровића у Бијељини и Драшка Станивуковића у Бањалуци, страх у Републици Српској разбијен и да 21. фебруара грађани Добоја бирају промјене.

– Кандидати СДС и ПДП су 15. новембра остварили велику побједу када су прекинули и документовали изборну крађу која је довела до понављања избора у Добоју. Велика је побједа што су ти храбри људи оборили изборе и зауставили крађу – рекао је Иванић.


Предсједник Главног одбора СДС Милан Миличевић је казао да су ових дана очи Републике Српске упућене према Добоју.

– Велики број градова у новембру је показао да није све математика и изборни инжењеринг. Показаће то и Добој у недјељу. У Теслићу смо имали све против себе и побједили смо јер је воља народа била на нашој страни. Не прихватам опцију страха. Овдје видим много људи који су пришли ратна збивања и били храбри. Не видим зашто би се ти људи данас нечега бојали неких Обрена, Сање или Бориса – нагласио је Миличевић.

Српскаинфо


ТВОЈЕ МИШЉЕЊЕ!?

НОВО