Пријетње новинару и Борису Шукалу: „Разбићу вас о бетон!“ „Ја сам овдје Бог“ (ВИДЕО)

Радник обезбјеђења “Жељезница РС”, Миленко Кичић, вербално је напао и пријетио новинарској екипи Елта телевизије, али и њиховом саговорнику, бившем раднику ЖРС Борису Шукалу.

Кичић је забранио новинарима да узму изјаву Шукала на паркингу, а потом пријетио да ће их “разбити о бетон”, назвавши Шукала мајмуном.

– Не можете снимати овдје. Нећете снимати, разбићу вам камеру – рекао је између осталог Кичић.

Ђорђе Вујатовић, новинар Елта телевизије, изјавио је да му је током снимања разговора са бившим радником ЖРС, пришла непозната особа, за коју сматра да је радник обезбјеђења, држећи бијелу картицу у руци.

– Питао нас је шта радимо, те нам одмах рекао да морамо прекинути снимање. Када смо га упитали зашто, одговорио је да се морамо помјерити са мјеста на којем смо били и почео је вријеђати прво нашег саговорника Бориса Шукала, а затим и мене лично. Говорио је да ће нас разбити од бетон и да ће нам разбити камеру – испричао је Вујатовић.

Додао је да је покушао да објасни раднику обезбјеђења да се налазе на јавној површини, али ни то није помогло. Иако су новинари окренули камеру у другом смјеру, радник обезбјеђења ни то није дозволио, док није дошла полиција.

Новинари су накнадно сазнали да им је пријетње упутио радник обезбјеђења Миленко Кичић.

Полицији су пријављене пријетње новинару, али и неовлаштено снимање.

Српскацафе/Српскаинфо


ТВОЈЕ МИШЉЕЊЕ!?

НОВО