Сања Вулић: СНСД неће дозволити члановима СДС и ПДП да нас потурче.

Одлуке ЦИК БиХ су нелогичне и неправедне, тврди посланик СНСД из Добоја Сања Вулић.

„ОЧЕКУЈЕМ ХИТНУ РЕАКЦИЈУ И СМЈЕНУ ТОДОРОВИЋА“ Сања Вулић тврди да посматрачи у Добоју не могу помоћи опозицији

Према њеним ријечима, спорити потписе бирача, а у закону нигдје не пише да потпис на бирачком списку и у личној карти мора бити исти, је доказ незнања чланова ЦИК.

– Вјерујем у институције. Вјерујем да ће судије бити бољи математичари. Рачунати како људи за пар секунди гласају, а занемарити чињеницу да је било више гласачких мјеста, опет говори о површности чланова ЦИК. Велико хвала господину Рогићу (члан ЦИК који је гласао против поништења извора у Добоју и Сребреници) који враћа трачак наде да ипак постоје људи од струке, непоткупљиви и правични – каже Вулићева за Српскаинфо.

Како каже, „колико год поједине амбасаде помажу СДС-овом и ПДП-овим члановима ЦИК, морају знати да и Република Српска има пријатеље“.

– СНСД неће дозволити члановима СДС и ПДП да нас потурче. Дан пред изрицање пресуде Махмуљину одузети легитимитет демократски изабраном начелнику Сребренице, није ништа друго него изадаја. СНСД ће у Добоји убједљиво побиједити, нека доведу милион посматрача. Они да знају шта је страначка организација, стуктура и рад на терену, не би били губитници вјечити. Самим тим ми немамо конкуренцију – поручује Вулићева.

Додаје да од Извршног комитета СНСД очекује хитну реакцију и смјену Срђана Тодоровића, „такозваног коалиционог партнера који арчи СНСД-ове ресурсе у Бањалуци, а истом том СНСД прави опструкције у Добоју“.

– Славко Глигорић и Срђан Тодоровић су главни иницијатори протеста и комплетне гунгуле, од своје немоћи направили су представу и Добој покушали представити као град ,,случај”. Они су директни саучесници српским издајницима СДС и ПДП – закључује Вулићева.


Иначе, она је посланик СНСД у Представничком дому БиХ, али је на локалним избориа била кандидата за одборника у Супштини Града Добоја и освојла рекордан број гласова.

Срђан Тодоровић је кандидат СП за градоначелника Добоја, а обавља функцију директора Фонда за заштиту животне средине и енергетску ефикасност Републике Српске. Како је Српскаинфо објавила, извјесно је да ће га на евентуално поновљеним изборима подржати комплетна добојска опозиција.

Srpskainfo.com


ТВОЈЕ МИШЉЕЊЕ!?

НОВО