Подршка Весни Братић: Срамно ћутање премијера и колега док нападају министарку!

Заштитници жена и надлежни органи не оглашавају се поводом скандалозне и срамне монтаже министарке науке, културе, просвјете и спорта Весне Братић која кружи друштвеним мрежама. Невјероватно звучи да се након увреда које су упућене министарки нијесу огласили премијер Здравко Кривокапић ни колеге министри.

Непознати аутор, усудио се да се наруга министарки али и цркви и вјерницима износећи бруталне инсинуације на рачун свештенства и министарке.

Колико неко може да мрзи и до којих граница та мржња иде показује и ова монтажа, која вријеђа једну жену на најгори могући начин.

Жену која многима смета јер је рекла гласно ко је и којем народу припада.

Веснина једина “мана” је та што је гласно рекла да је Српкиња и да подржава Српску православну цркву, а због тога је многима “трн у оку”. Зар то треба да буде проблем у једном демократском друштву, па да због тога свакодневно једна жена буде брутално нападана?

Недавно је регион потресло злостављање у школи глуме, па се узбуркала цијела јавност, јавили су се многи и дигли глас подршке свим злостављаним женама. Такође, ту се укључила и домаћа јавноста, да осуди догађај у Србији, а недавно су поједини и дрвље и камење бацали на посланика Максима Вучинића, те покренули причу о угрожености жена у Црној Гори.

Гђе су сви они сада да одбране министарку од опасне мржње која се често на њу обруши, гдје су да заштите жену и њен интегритет од других. Гдје су заштитнице жена да поруче “Све смо ми Весна”, а гдје надлежни да реагују и процесуирају за сада непознатог аутора.

Хапсили су Дару Радоњић са Смоковца, симбола протеста и грађанске слободе, а сада никог нема да се огласи поводом Братић када јој коментарима на друштвеним мрежама и монтажама пријете.

Лако је привести једну Дару, али треба се показати на дјелу и показати вољу да се правди приведе и аутор монтаже која вријеђа разум сваког нормалног човјека.

Borba.me


ТВОЈЕ МИШЉЕЊЕ!?

НОВО