ОГЛАСИЛА СЕ СУПРУГА МИКЕ АЛЕКСИЋА: Биће шта ће бити!

Биљана Машић, професор на ФДУ, супруга Мирослава Мике Алексића који је ухапшен због сумње да је силовао и сексуално злостављао полазнице његове школе глуме, огласила се први пут о овом случају.

Биће шта ће бити – рекла је супруга осумњиченог Мике Алексића за Курир и додала да нема даљих коментара.

Подсјетимо, Мирослав Мика Алексић ухапшен је прије два дана због основа сумње да је извршио кривична дјела силовање и недозвољене полне радње.

Како је МУП саопштио, он је осумњичен да је у периоду од 2012. до 2020. године, у просторијама своје школе глуме у Београду, сексуално напаствовао пет својих ученица, од којих су двије за вријеме извршења кривичног дјела биле малољетне.

Познатом професору глуме одређено је задржавање и он ће данас бити саслушан у Вишем јавном тужилаштву у Београду.

Након јавног позива полиције да се јаве друге дјевојке које је Алексић сексуално напаствовао, још двије особе су га пријавиле полицији.

Позната глумица Милена Радуловић у исповести коју је дала за Блиц испричала је да је Алексић док је била малољетна силовао и да се то догодило више пута.

Милена Радуловић испричала је да су она, и неколико дјевојака од којих су неке малољетне, пријавиле полицији да их силовао или сексуално узнемиравао Мирослав Мика Алексић, чувени власник школе глуме. Након ове пријаве Алексић је ухапшен, а ова прича подигла је велику буру у Србији, пише Блиц.


ТВОЈЕ МИШЉЕЊЕ!?

НОВО