ПРОНАШЛИ СМО ЈЕ ПОВРИЈЕЂЕНУ И ПРОМРЗЛУ“ Полицајци из Зворника спријечили жену да се убије, ТРАГЕДИЈА ИЗБЈЕГНУТА ЗА ДЛАКУ


Полицајци Иван Спасојевић и Ненад Васиљевић из Зворника брзим реакцијом и пожртвованошћу спасили су живот К.Ј., која се покушала убити јутрос у том граду, сазнаје Српскаинфо.

„ПРОНАШЛИ СМО ЈЕ ПОВРИЈЕЂЕНУ И ПРОМРЗЛУ“ Полицајци спријечили жену да се убије, ТРАГЕДИЈА ИЗБЈЕГНУТА ЗА ДЛАКУФОТО: ПУ ЗВОРНИК


Само захваљујући Спасојевићу и Васиљевићу жена је спасена и спријечена је трагедија.

Све је почело јутрос око 7.30 када је полицији пријављено да се К.Ј. у току ноћи удаљила од куће у мјесту Јардан у Зворнику. Полиција је одмах изашла на терен и у помоћном објекту пронашли су сјекиру са траговима крви, због чега је постојала бојазан да је себи нанијела повреде.
– Одмах је започето са претрагом и претресом терена, и полицајци су пратили трагове крви да би око 9.30 у тунелу у мјесту Глумина, полицајци Спасојевић и Васиљевић пронашли К.Ј. која је била промрзла, а том приликом су уочене и повреде на глави као и трагови крви по рукама – појаснио је извор Српскаинфо.

Она је била оскудно обучена, због чега је један од полицајаца скинуо своју јакну и огрнуо је.

– То је веома неприступачан терен, а кроз тунел пролази воз па су полицајци морали што брже реаговати. Пошто Хитна помоћ није могла прићи тунелу, полицајци су је изнијели и носили до мјеста Јадран гдје су чекали љекари – истакао је наш извор.

Према његовим ријечима захваљујући брзој реакцији поменутих полицијаца спашен је живот ове жене, јер је температура било веома хладно, а сваког тренутка могао је наићи воз.

Портпарол ПУ Зворник Миљан Бобар потврдио је за Српскаинфо да су пронашли несталу жену и да је она превезена у ЈЗУ Болница Зворник ради указивања љекарске помоци.

– Полицијски службеници су и овај пут показали спремност и пожртвованост да пруже помоћ грађанима у свакој ситуацији – поручио је Бобар.

Српскаинфо.цом


ТВОЈЕ МИШЉЕЊЕ!?

НОВО