Потребна помоћ за лијечење Марка Вучковића из Билеће

Од октобра 2018 године Марко Вучковић из Билеће има здравствених проблема са бубрезима. Од почетка године је на дијализи. Једино рјешење је трансплатација.

Због вируса корона, трансплатација је једино могућа у Бјелорусији. За животну борбу му је потребно око 150.000 марака.
“Први дио кошта 12.000 долара то је обрада папира и налаза, остаје се десатак дана, враћам се кући и чекам од три мјесеца до годину дана на орган који који кошта 72.000 долара. Боже помози , надам се и ја стварно, човјек живи за нешто боље, да се ријеши те дијализе, млад је човјек хоће још да оде негдје и да проживи са својом пордицом”, рекао је Марко Вучковић.

Марко има 33 године. Највећа подршка су ми супруга и двоје дјеце зато баш они позивају све који су у могућности да помогну.

“Овом приликом позивам све добре људе да помогну мом Марку да одемо у Бјелорусију, да ово ријешимо и сувише је млад, да нам се жив и здрав врати. Молим вас помозите колико год ко може. Хвала вам”, каже Слађана Вучковић, Маркова супруга.


Као и увијек када је најтеже Билећани су као један. Већ су се организовали и кренули заједно са Марком у ову његову борбу, све предводе колеге из Електро-Хецеговине. Организују су бројне хуманитарне акције а отворен је и рачун на који се може уплатити новац. Почетком децембра биће активан и кратки број. Билећани у глас поручују свима “Помозимо Марку”.

Извор: Атв


ТВОЈЕ МИШЉЕЊЕ!?

НОВО