Jош једна ХЕО-ва побједа!

Играчи и управа кошаркашког клуба „Хео Алексић Комерц“ данас су у хуманитарној акцији прикупили 1450КМ за нашег суграђанина Марка Вучковића.
У центру града кошаркаши Хеа поставили су штанд на коме су продавали оригиналне дресове клуба, као и дресове других клубова.

Цијене дресова биле су симболичне, а грађани су могли да оставе и добровољни прилог на штанду клуба.

„ Кошаркашки клуб Хео је као и много пута до сада показао своју хуманост. Данас смо у центру града скупили дресове из ове и претходних сезона и изложили их на наш штанд. За само сат времена продали смо све дресове и прикупљени новац уплатићемо за нашег суграђанина. Задовољни смо одзивом грађана и надамо се да ће Марко побједити у овој борби у којој није сам. Као што је наш клуб безброј пута побједио уз своје навијаче, тако се надамо да ће и Марко побједити уз нашу помоћ, јер је кошаркашки клуб уз њега“, рекао је тренер Борис Јокановић.

Сав приход од продатих дресова и доборовољних прихода биће усмјерен за трансплатацију бубрега нашег суграђанина Марка Вучковића. Марку је потребно 140.000 конвертибилних марака за трансплантацију бубрега у Белорусији. Трансплантацију је требало извршити у Клиничком центру у Падови, али због тренутне епидемиолошке ситуације немогуће је извести ову операцију у Италији.

Позивамо све хумане људе да у складу са својим могућностима уплате средства на УниКредит Банци Бања Лука на следећи жиро рачун: 551000-99999999-32, сврха лијека (трансплантација бубрега) 45288638017
или на девизном рачуну: IBAN: BA395517002836868906
СВИФТ: BLBABA22.

Будимо хумани и прикључимо се акцији!

Radio Bileća


ТВОЈЕ МИШЉЕЊЕ!?

НОВО