Гацко: После 31 године престала са радом ,,Галија,,

После 31 годину рада ПИЗЗЕРИА Галија је затворила своја врата, власница, и сестра погинулог борца Војске Републике Српска, Косте Бољановића који је и почео причу са Галијом, објавила је емотивну поруку на фб страници исте.

Драги наши пријатељи. Дошао је дан растанка. После 31 годину заједничког дружења ,,Галија“, или у свом изворном називу Пиззериа ,,Галија,, са својим изворним власницима Бољановић- Ивковић, затвара своја врата и престаје радити од 31.10.2020 године и на тај начин одлази у сјећање свих нас заједно. Хвала Вам што сте нас сматрали ВАШИМ и заувијек ћете остати наши драги пријатељи, гости и саборци, који су са нама дијелили све кроз шта је у току постојања пролазила ,,Галија,,. Велико Вам хвала на указаном поштовању, а ми смо се трудили да Вам вратимо на начин да се у ,,Галији,, осјећате као у својој кући. Кажу да је растанак неки нови почетак…Па нека тако и буде. Још једном Вам хвала драги пријатељи и желим вам све најбоље у животу!! ВАША ,,ГАЛИЈА,,..❤️❤️❤️

Један од коментара на објаву био је и Драгице Ивановић…

Галија је била мјесто гдје се душа грије и гдје плаче, мјесто састанка и растанка, мјесто доласка и поласка. Галија није излазак у град, то је кућа, трешње на тераси за Тројичин дан, шери бомбоњера и вино Вранац које нам Мира остави са све мјестом за шире друштво…Ту смо почињали вече и остајали…Галија и средња школа, деведесет друга и матура у приземљу Галије, Рођо Ивковић- хармоника…Галија и прве љубави, друге, све љубави. Галија и промоција књига, излазак након изложби, кафе на паузи…Галија и прва кафа са кћерком, вино са сином и снашом. Галија и повратак бајкера са моторијада, Галија и студенти кад дођу, недјеља послије литургије, празници и рођендани у јануару, марту, октобру, Лукино пунољетство…Божићна ноћ у Галији. Галија и Слађо Кујунџић – човјек који пушта сјајну музику… Галија гдје никад нико ником није рекао-“ види како је младо па затузумило цигару“, или- „види их у кафани, а дјеца им велика“…То је тако, Галија је мјесто гдје пријатељи имају гдје да оду.

Гатачки времеплов


ТВОЈЕ МИШЉЕЊЕ!?

НОВО