ЈОШ ЈЕДНА ПОБЈЕДА НАРОДА НАД ДРЖАВОМ: Лана иде на лијечење

ПРИКУПЉЕН НОВАЦ ЗА ЛИЈЕЧЕЊЕ МАЛЕ ЛАНЕ „Хвала вам добри људи, ви сте њен анђео чувар“
Мјесецима смо се борили, слали СМС поруке, продавали све: од колача до вјенчаница у замјену за њено здравље и њен циљ – да побиједи ријетку и тешку болест, спиналну мишићну атрофију.


Послије неколико тешких, најтежих мјесеци у животима мале Лане Јовановић и њених родитеља, новац за лијек који се узима једном у животу сакупљен је.

Захваљујући њеним “анђелима чуварима” ова преслатка плавоока дјевојчица коју смо предуго гледали како се мучи и бори са опаком болести, моћи ће да оде на своје најважније животно путовање – у Сједињене Америчке Државе гдје ће примити преко потребан лијек.


Најдивнија вијест дана објављена је на Фејсбук страници За Ланину животну битку.

– Драги наши помоћници, новац је скупљен, авион сређен. Радост је огромна, а захвалност вјечна. Хвала вам свима добри људи. Хвала за сваки одвојен динар, хвала за сваки уложен труд. Хвала, јер ви сви, Ланини сте анђели чувари. Срећа је толика, да сузе саме теку. Кожа се јежи, срце лупа, глас дрхти. Шта је то што нас покреће? Каква је то сила кад се ми ујединимо? Људи, огромна је и свима видљива. Нека сви знају шта је наш народ успио. А успјели сте оно што је другима скоро немогуће. Нико нема оно што ми имамо. Нико нема срце јуначко, нико нема вољу чврсту, нико нема жељу јаку. Хвала вам свима јунаци. Хвала за вољу, хвала за жељу, хвала за труд – емотиван је статус захвалнице Ланиних родитеља свим хуманим људима који нису одустали у намјери да помогну овој предивној беби да испуни свој животни циљ.

Српскаинфо


ТВОЈЕ МИШЉЕЊЕ!?

НОВО