СНСД-ово лицемјерство у Билећи: И дјеца са посебним потребама искориштена у предизборној кампањи

Да одређене политичке партије не бирају средства да би дошле до својих циљева, знали смо одраније.
Међутим, данашњи потез билећке власти нас је изненадио, без обзира на њихове досадашње испаде.
Наиме, представници билећког СНСД-а са кандидатом за начелника општине Билећа, Ненадом Вукојем данас су посјетили Удружење дјеце са посебним потребама „Ведар осмијех“ и поклонили им предизборну торту.


Фотографије ових неискварених бића са предизборном тортом и окупљеним представницима власти су многим нашим суграђанима натјерале сузе на очи, јер су „обогатиле“ колекцију фотографија, које свједоче о реализованим предизборним активностима. Овим поступком су разочарани сви грађани Билеће, без обзира на политичко опредјељење.
Напоменућемо да је протеклих година ово удружење молило за помоћ, јер су средства из општинског буџета била мизерна, понижавајућа и недовољна за опстанак истог.


На штету ових невиних људи попуњавале су се многе друге рупе у буџету, које су настајале усљед бахатости и непромишљености оних који нису категорисани, иако су своје предизборне активности реализовали и преко овог удружења.
Напоменућемо такође, да су чланови овог удружења успијевали зарађивати свој лични доходак један извјесни период, све док им ова иста власт, од које су данас добили предизборну торту, није укинула и ту могућност.
Вјероватно зато што сматрају да су овој категорији друштва довољни јефтини поклони за Божић, Нову годину и предизборну кампању.
Ови ведри и невини осмијеси нису заслужили овакав однос власти и сигурни смо да су данас више повријеђени него срећни.

Исток


ТВОЈЕ МИШЉЕЊЕ!?

НОВО