Нови Сад – нови  узлет и изазов за Требињку Милину Мишељић

Након играња пар сезона за најтрофејнији женски српски кошакашки клуб, београдску „Црвену звезду“, Требињка Милина Мишељић, одлучила се на промјену средине.

Њена нова дестинација је Женски кошаркашки клуб „Војводина 021“ из Новог Сада који има велике амбиције у наредној сезони.

„За одлазак из Црвене Звезде одлучила сам се, јер су људи из ЖКК Војводина били јасни са циљевима за наредну сезону. Војводина је један од два тима који ће представљати Србију у ВАБА лиги. И то је превагнуло да се одлучим за Нови Сад“, прича нам Милина и додаје:

„Што се тиче Новог Сада, град има доста сличности са нашим Требињем и није било тешко навићи се. Људи у клубу су ме лијепо прихватили, тако да сам се јако брзо уклопила у систем“.

Старт у шампионату је био одличан. Као да је једва чекала да игра под обручима почне. У првом колу, главном кандидату за највиши пласман, екипи ЖКК „Радивоје Кораћ“ убацила је 15 поена, исти учинак је имала у побједи против Краљева, у убједљивој побједи против Врбаса дала је 11 а Спартаку 19.

Стиче се утисак да је апсолутно заслужен и позив за наступање у сениорској репрезентацији БиХ.

„Нашла сам се на ширем списку репрезентације. Као што сам већ рекла, моје је да тренирам и играм добро у свом тиму, а на неком другом је да бира тим за репрезентацију. Свакако, надам се успјеху, и европском првенству. Мислим да тим у коме играју Марица Гајић, Тамара Капор, Милица Деура као и све остале девојке свакако заслужује да буде на европској сцени. И да заузима значајно мјесто“, прича нам Милина Мишељић.

Њу ускоро очекује наступ у међународној ВАБА лиги који, како каже, једва очекује.

Hercegsport.com


ТВОЈЕ МИШЉЕЊЕ!?

НОВО