Радник ТЕ Гацко разоткрио данашњи састанка СДА-СНСД па позван на информативни разговор

Радник РиТЕ Гацко Далибор Топаловић, данас је хитно позван на информативни разговор код својих претпостављених након што је јавно открио да се у кругу предузећа одржава партијски састанак функционера локалног СНСД-а и СДА. Како је „Исток“ сазнао састанку су присуствовали сви високопозиционирани функционери гатачког СНСД-а, представници полицијских структура али и носилац листе СДА Халид Чустовић.
Наиме, Топаловић, иначе запослен као радник на обезбјеђењу РиТЕ Гацко, јутрос прије подне је на свом „Фејсбук“ профилу објавио информацију да је у току састанак функционера локалног СНСД-а, кандидата СДА и полицијских структура. Оваква информација би можда прошла и незапажено да Топаловића није позвао директни руководилац и упутуо га код генералног директора због обакве објаве.

Према његовим ријечима управи РиТЕ Гацко засметало је што је као радник обезбеђења предузећа јавности открио какав састанак се одвија у кругу предузећа, те му чак поручено „да нема појма шта се на састанку причало“.

Топаловић за наш портал потврђује да је позван у управу на разговор: „Свега 15 минута након моје објаве на Фејсбуку позван сам на разговор на којем ми је саопштено да сам угрозио безбједност учесника састанка јер сам открио ко је на њему“. Такође Топаловићу је речено да се његове објаве прате дуже времена и да МУП и други органи имају сваки увид у ове његове објаве.

Према ријечима Топаловића јасно је упозорен да ће по његовом случају дјеловати МУП:

„Обзиром да нису могли да сазнају од кога сам обавјештен за састанак почели су да ми пријете полицијом, додајући да ми прате профил и да ће то да наставе јер ово није био први пут да сам нешто објавио, на шта сам ја смирено одговорио у реду.“ – рекао је Топаловић за Исток.

Иначе, врло је занимљиво да је Далибор Топаловић учесник рата од своје 17-те године, борац прве категорије , рањен у априлу 1994 на Горажду и врло препознатљив као особа која на друштвеним мрежама објављује своје политичке ставове и мишљења.

Данас је очигледно засметао некоме и угрозио политичке дилове СНСД и СДА, те због тога изазвао реакцију својих надређених. Зар смо дочекали да ће рањавани борци прве категорије морати због својих политичких ставова и због своје искрености и честитости да полажу рачуне директорима изабраним партијским кадрирањем СНСД-а?

Да ли це на ово скандалозно понасање СНСД-овог руководства на ТЕ Гацко у најмању руку реаговати синдикална организација или се и она утопила у интересно политичко сивило власти – остаје да видимо.

ИСТОК


ТВОЈЕ МИШЉЕЊЕ!?

НОВО