Дритан Абазовић: Жене ме у посљедње вријеме стално салијећу

ПОДГОРИЦА – „Не знам шта се ово дешава, али од избора 30. августа не стижем да се јавим свим новинарима који зову, колико сам тражен. Изгледа да је то утицало и на љепши пол, па посљедњих неколико недјеља једва успијевам да се одбраним од жена гдје год да се појавим“, са осмијехом за Нова.рс прича Дритан Абазовић, лидер Грађанског покрета УРА, који осим што је најпопуларнији политичар у Црној Гори, чини се да је и један од омиљених нежења, не само у овој приморској земљи, већ и у цијелом региону.

Својим образовањем, манирима, одмЈереношћу, бритким језиком, али и оригиналним изгледом, Дритан Абазовић од 30. августа осваја медијски простор широм Балкана, али и припаднице љепшег пола, које не одолијевају његовом шарму, пише „Нова.рс“.

Осим што је амбициозан и успјешан политичар, Абазовић је и млад човјек, који покушава да усклади приватан живот са бројним обавезама које носи посао којим се бави. Од силних обавеза које има, каже да нема времена за емотивну везу, али додаје и да „слобода нема цијену“.

„У посљедње вријеме стално ме питају – имам ли дјевојку? Кад кажем да немам, не вјерују ми. Људи не схватају да за мене слобода нема цијену, а тренутно имам и превише посла који ми одузима сваки тренутак, нема паузе“, каже Абазовић.

„Не знам да ли зато што су чуле да сам слободан или их привлаче политичари, али од како је кренуло ово медијско промовисање моје личности, од како ме свуда има, жене ме буквално салијећу, не могу да се одбраним. Свиђа ми се што могу да се нашалим са њима, нормалан сам човјек и нисам неки маторац, имам енергије за све, ништа не брините. Кажу да сам ватрен, тако да је можда то оно што их привлачи“, кроз осмијех нам је испричао Дритан своје „слатке муке“.

Наиме, интернетом, друштвеним мрежама, током посљедњих неколико недјеља круже снимци, гифови, чак и стикери са ликом Дритана Абазовића, а њему је све то крајње симпатично.

„Највише ми се свиђа шала на рачун фризуре. То су смислили Никшићани. Раније се дешавало да неко уђе у фризерски салон, па каже: ‘Ошишајте ме на италијанку’, а сад код фризера траже, ни мање ни више, него ‘дританку’. Одушевљен сам!“, искрен је Дритан, а фризуру, која му је заштитни знак, не планира да мијења.

Подсјетимо, послије избора у Црној Гори 30. августа, Грађански покрет УРА, на чијем је челу Абазовић, је заједно са двије коалиције „За будућност Црне Горе“ Здравка Кривокапића и „Мир је наша нација“ Алексе Бечића, срушио Мила Ђукановћа и ДПС, послије 30 година на власти.


ТВОЈЕ МИШЉЕЊЕ!?

НОВО