Бразилски путописац уживао у Подруму вина Петијевић у Требињу

У оквиру редовних активности промоције Требиња на домаћем и регоионалном туристичком тржишту, гост Туристичке организације у наредна два дана је Тиаго Фереира, блогер и путописац, туристички консултант и власник туристичких агенција Talas Travel DMC i Bem-vindo à Sérvia, те члан УО организације Србија за младе – Serbia4Youth.

На његовој херцеговачкој рути незаобилазан је био еминентни Подрум Вина Петијевић, угледна домаћинска кућа са преко 100 година традиције у винарству и виноградарству. Млади Бразилац, а натурализовани Србин, упознао се са животним путем правог вина, уживао у јединственим чарима вина и херцеговачким делицијама, а у друштву истинских домаћина је стигао и да засвира на гуслама.

На основу његових утисака Туристичка понуда, садржаји, актракције и локације од интереса за туристе у Требињу биће презентоване кроз више мултимедијалних садржаја, а судећи према првим утисцима који су више него добри, биће ово једна врло занимљива, привлачна и атрактивна туристичка репортажа коју ће виђети велики број пратилаца на друштвеним мрежама, а иста ће се емитовати и на ТВ каналу Балкан Трип

Извор: Локопортал


ТВОЈЕ МИШЉЕЊЕ!?

НОВО