Капитен фудбалске репрезентације Јерменије одбио уговор каријере и отишао у рат!


Харојан (28), који је постигао гол против Црне Горе у квалификацијама за Мундијал у Русији, а одиграо је 52 меча за национални тим, имао је договор с лидером кипарске лиге АЕЛ-ом из Лимасола, али је одлучио да га поништи

Капитен фудбалске репрезентације Јерменије Вараздат Харојан требало је да направи трансфер каријере, али је умјесто тога одлучио да оде у рат за своју домовину.

Харојан (28), који је постигао гол против Црне Горе у квалификацијама за Мундијал у Русији, а одиграо је 52 меча за национални тим, имао је договор с лидером кипарске лиге АЕЛ-ом из Лимасола, али је одлучио да га поништи…

„Харојан неће доћи на потпис уговора. Надам се да ћемо сарађивати у будућности, али он не зна када ће опет играти. Јерменија је ушла у рат, а он се одазвао у војску, узео пушку у руке и иде да брани своју породицу и свој народ“, казао је његов агент.

Харојан је у каријери играо за Патани, Пјуник, Падихех и Урал, а трансфер у АЕЛ, бар по финансијском аспекту, требало је да му буде највећи у каријери.

Данас је четврти дан рата Јеррменије и Азербејџана у спорној регији Нагорно-Карабах, а ситуација на терену је све гора.

Vijesti.me


ТВОЈЕ МИШЉЕЊЕ!?

НОВО