„Ако не гласате за СНСД, нема лијечења у Универзитетско клиничком центру у Бањалуци?!“


СНСД-ов посланик и генерални директор УКЦ-а др Владо Ђајић је мјештанима општине Челинац, у маниру страначког шефа Милорада Додика, отворено запријетио: „Уколико не гласате за кандидата СНСД-а, не долазите на лијечење у УКЦ Републике Српске“!

„Ако не гласате за СНСД, нема лијечења у УКЦ?!“
Посланик СНСД-а у Народној скупштини Републике Српске и генерални директор УКЦ-а Владо Ђајић отворено уцјењује и пријети грађанима, уколико свој глас не дају кандидату СНСД-а на локалним изборима!

Да предизборна кампања у Српској никада није ни престала и да се не бирају средства, показује и најновији примјер у општини Челинац, гдје су мјештани добили отворене пријетње и уцјене.

СНСД-ов народни посланик и генерални директор УКЦ-а др Владо Ђајић је мјештанима општине Челинац, у маниру страначког шефа Милорада Додика, отворено запријетио:

„Уколико не гласате за кандидата СНСД-а, не долазите на лијечење у УКЦ Републике Српске“!

Како објашњавају наши извори, Ђајић, који је иначе веома омиљен у свом завичају, родном Челинцу, јасно је рекао: „Уколико не гласате за Глигорића, не зовите ме више за било шта у вези са лијечењем на УКЦ-у“, чиме је још једном потврђено да СНСД не бира средства да дође до побједе на локалним изборима, користећи јавне функције.

Ђајић је овим чином, према ријечима огорчених становника, прешао све границе, газећи принципе хуманости и професионалности, за које се наводно залаже.

„Ово је велика срамота и шамар за све поштене људе, да користе јавне функције како би обезбиједили гласове на изборима. Гдје ћемо се лијечити ако не гласамо?!“, кажу огорчени и забринути мјештани.

Занимљиво је да други кандидат за начелника општине Челинац долази из странке Демократског народног савеза који је коалициони партнер СНСД-а.

Жељко Дубравац је заједнички кандидат Демократског народног савеза, Српске демократске странке и Партије демократског прогреса.

Остаје да се види – да ли ће грађани Челинца „насјести“ на уцјене Ђајића или ће гласати по својој савјести.

Било како било – избор је на њима!

(БН)


ТВОЈЕ МИШЉЕЊЕ!?

НОВО