Црногорски медији пренијели честитку предсједника СДС- а Бечићу и Кривокапићу


„За све нас у региону, који дијелимо исте вриједности слободе и просперитета сваког човјека, ваше побједе су снажан путоказ и доказ да истина увијек побјеђује и да се за њу вриједи борити, чак и у немогућим условима“, пише у честитци Кривокапићу

Предсједник Српске демократске странке (СДС) и шеф клуба посланика СДС и ПДП у Парламентарној скупштини Босне и Херцеговине (БиХ) Мирко Шаровић упутио је честитку поводом формирања нове Скупштине Црне Горе, а лидеру коалиције „Мир је наша нација“ и предсједнику Демократске Црне Горе Алекси Бечићу избор за предсједника Скупштине Црне Горе, саопштено је из СДС.

„Срдачно Вам честитам избор за предсједника Скупштине Црне Горе уз жељу да и даље истрајете на путу напретка и демократских промјена у својој земљи. Вијести о формирању нове Скупштине Црне Горе још је једна снажна потврда да се заједништвом, искреном вољом и трудом могу направити огромни и донедавно незамисливи помаци, у борби за правду и бољи живот свих грађана“, истиче се између осталог у честитци.

У саопштењу СДС се додаје да је посебна честитка упућена мандатару Здравку Кривокапићу уз увјерење да ће његовим избором Црна Гора добити нову и квалитетну владу.

„За све нас у региону, који дијелимо исте вриједности слободе и просперитета сваког човјека, ваше побједе су снажан путоказ и доказ да истина увијек побјеђује и да се за њу вриједи борити, чак и у немогућим условима“, пише у честитци Кривокапићу.

„Искрено Вам желим да се нова Влада формира што прије, како би се у потпуности спровела воља народа и како би сте што прије почели остваривати Ваше визије боље Црне Горе“, казао је Шаровић.

Vijesti.me


ТВОЈЕ МИШЉЕЊЕ!?

НОВО