Абазовић: Састанку под Острогом присуствовао сам са великим задовољством, разговарао сам са људима


„Немам било какве комплексе од било кога и било чега. Браним грађанску и европску Црну Гору и то ћу бранити убудуће“

Лидер коалиције „Црно на бијело“ Дритан Абазовић је рекао да је састанку под Острогом присуствовао „са великим задовољством“.

„И манастир и катедрала и џамија су моја мјеста. Био сам да разговарам са људима. Можда сте ви навикли да се договарате у Сплендиду, Хилтону и Рамади, да носите кесе једни другима или да будете поткупљени. Ја то нисам и никада нећу радити. Са људима на било ком мјесту за које сматрам да треба се обави неки разговор обавио сам. Немам било какве комплексе од било кога и било чега. Браним грађанску и европску Црну Гору и то ћу бранити убудуће. Мислим да је црногорски парламента био дотакао дно зато и нисмо били у њему. Ако буде овај парламента као у претходном сазиву ни ви немојте долазити, али сам сигуран да тако неће бити“, рекао је Бечић и додао да му је част и задовољство што ће Бечић бити предсједник Скупштине.

У манастиру Острог јуче је одржан састанак митрополита црногорско-приморског Амфилохија и носилаца листа и политичких лидера досадашњих опозиционих партија.

Vijesti.me


ТВОЈЕ МИШЉЕЊЕ!?

НОВО