Како се чланови СНСД обрачунавају са СДС – Додик шокирао изјавом о тучи која се догодила на отварању пута (ВИДЕО)

Лидер СНСД Милорад Додик шокирао је јавност прије два дана након што се уз смијех похвалио како је у једној општини претучен члан СДС.

У видеу који већ два дана кружи друштвеним мрежама јасно се чује како Додик окупљеним грађанима у Шарговцу препричава како је претучен члан СДС, те додаје како би забранио опозицији простор који има у јавности.

– Потукли се тамо гдје сам ја био на отварању пута. Зашто су се потукли? Каже, неки из СДС, кад су пошли с феште, нису хтјели да иду цестом, нису хтјели да иду асфалтом него су ишли шанцом. А наиђу ови наши и питају што идете туда, што не идете асфалтом? Каже, мекан. Мекан асфалт? Они њега узму фино, одлијепе га од асфалта и сломе му два ребра. И онда сам ја морао да спасавам ситуацију, наравно – рекао је Додик прије два дана приликом отварања новоизграђене дионице централне саобраћајнице кроз насеље Шарговац.

У видеу који већ два дана кружи друштвеним мрежама Додик је још навео како би, „да се он пита, одузео и оно мало простора које опозиција има у јавности“.

– Мени приговарају како они немају простора. Ја мислим да они имају превише простора. Што се мене тиче, ја бих им одузео и оно мало простора што имају – рекао је Додик што је изазвало оштре реакције јавности.

Српскаинфо


ТВОЈЕ МИШЉЕЊЕ!?

НОВО