Људи у РТЦГ треба да се стиде своје прошлости (ВИДЕО)


„Желио би да искажем своју резерву према оном што је радио менаџмент и уредништво што није приличило Јавном сервису. То је била брука цијеле Црне Горе. Надам са да је ово посљедње гостовање у оваквом Јавном сервису и да ће сви наредни гости долазити у много професионалнију телевизију“, казао је Абазовић.
Лидер листе „Црно на бијело“ Дритан Абазовић гостујући у ЈС РТЦГ исказао је резерву према оном што је радио менаџмен и уредништво Јавног сервиса РТЦГ.

„Шта рећи о Јавном сервису а што није већ речено. Надам се да ће убудуће јавни сервис бити оно што треба да буде, професионалан“, казао је Абазовић, наводећи да је Јавно сервис РТЦГ дотакао дно.

„Желио би да искажем своју резерву према оном што је радио менаџмент и уредништво што није приличило Јавном сервису. То је била велика брука цијеле Црне Горе. Надам са да је ово посљедње гостовање у оваквом Јавном сервису и да че сви наредни гости долазити у много професионалнију телевизију“, казао је Абазовић.

Упитан да ли то значи да ће доћи до кадровских промјена у ЈС РТЦГ, Абазовић је рекао да би било најбоље да сами поднесу оставке да их не смјењују. Од моралне одговорности неће моћи да побјегну“, казао је Абазовић, који је навео да три године није гостовао на ЈС РТЦГ.

Погледајте гостовање Абазовића на РТЦГ:

(BN)


ТВОЈЕ МИШЉЕЊЕ!?

НОВО