Премијер Вишковић: Према информацијама које долазе до мене, сви купују гласове

Предсједник Владе Републике Српске данас је прокоментарисао тврдње да појединци или странке “купују гласове“ грађана за предстојеће изборе.

Вишковић је рекао новинарима да по том питању нема грешних иили мање грешних.

„Према информацијама које долазе до мене, то сви раде и ја то осуђујем без обзира од које политичке опције долазило. Легалиста сам и признајем вољу грађана и гласача који треба да кажу ко треба да их представља. Та куповина, прије свега, не иде на част онима који продају своје гласове“, рекао је Вишковић, преноси Срна.

РТВ БН је јуче објавила да је неименована женска особа у поподневним сатима у бањалучком насељу Старчевица “куповала гласове за СНСД“, односно за кандидаткњу са листе СНСД у Бањалуци, Ању Љубојевић.

Љубојевићева је данас демантовала данас тврдње „да је њена бака Рада Љубојевић куповала гласове за њу у бањалучком насељу Старчевица.“

„Знамо из којег табора и са чије стране су дошле ове инсинуације и ко је подметнуо причу о куповини гласова“, рекла је Љубојевићева на конференцији за новинаре у Бањалуци.

Она је рекла да очекује извињење јер су је као кандидата покушали дискредитовати на најружнији начин, подмукло и нељудски.

„Очекујем да ће се извинити и екипа из ПДП-а“, рекла је Љубојевићева.

SRNA


ТВОЈЕ МИШЉЕЊЕ!?

НОВО