Српске телевизије забраниле Јадранку!


Челници телевизија с националном фреквенцијом „захвалили певачици на сарадњи“…

Српске телевизије забраниле Јадранку!
Јадранка Барјактаровић нашла на мети осуда због наступа у Подгорици, када је песму Митра Мирића „Не може нам нико ништа“ отпевала са измењеним текстом, па се холом где је наступала орило „Не може нам нико ништа, јачи смо од Србије“.

Јадранка се убрзо огласила и поручила да „никоме неће да се извињава“, обрисала све објаве са свог Инстаграма, али се потом огласила и рекла да јој је жао због свега што се десило.

Данима на друштвеним мрежама траје притисак јавности да се Јадранки забрани да наступа у Србији, што су сада челници српских ТВ станица и одлучили.

Јадранка је сада забрањена на телевизијама Пинк, Прва и Хаппy!

„Телевизија Пинк осуђује антисрпско понашање Јадранке Барјактаровић. Она је за нашу издавачку кућу издала само једну песму, али на нашој телевизији више неће моћи да се рекламира“, стоји у саопштењу Пинк телевизије.

Јавни сервис Србије је, такође донео ову одлуку:

„РТС ће увек бити кућа за уметнике који су својом музиком и ставовима у јавној сфери пример човекољубља. Музика треба да нас зближава, а не да нас дели. Наступ Јадранке Барјактаровић више је био, као што каже њена песма, њена ноћ, а не њена зора“, рекла је уредница забавног програма РТС-а Оливера Ковачевић.

Уредник Хепи телевизије Миломир Марић „не види сврху“ њеног појављивања на овој телевизији:

„Она ни раније није гостовала код нас на телевизији, па тек сад не знам што бисмо је звали“.

Са Прве телевизије такође поручују да у њиховој програмској шеми нема места за певачицу:

„Врата наше куће увек су отворена за све уметнике који, било песмом или речју шаљу праве поруке, пре свега мира и сарадње. Свака супротна порука, идеја или гест, сигурно затвара врата“.

Извор: Мондо.рс/Информер


ТВОЈЕ МИШЉЕЊЕ!?

НОВО