Милорад Додик ће и даље да користи наш хеликоптер у своје сврхе, и ј.бе му се шта ти мислиш о томе!

Књига летова и путника овдашњег хеликоптерског сервиса најчуванија је тајна ентитетске администрације. Као и летова авиона у власништву Владе.

Дизање хеликоптера у власништву Владе РС са хелиодрома кошта десетине хиљада марака, зависно од дужине лета. Када је купован нови хеликоптер, безобразно скупи, правдан је медицинским и хуманитарним потребама, те да ће се њиме возити најтежи пацијенти. Плаћен је близу 10 милиона марака, као омања опремљена болница.

Најчешћи корисник хеликоптера нису најтежи пацијенти, него Милорад Додик, кога хеликоптерски сервис послужује и служи му ма коју год функцију обнашао и за коју сврху га возио.

Ако покушате да сазнате са којом сврхом лети хеликоптер у власништву грађана РС, презадужене, највеће европске сиротиње, и како и зашто свакодневно десетине хиљада марака трошкова тих летова дословно одлети у ваздух, неће вам поћи за руком. Барем нама из БУКЕ није пошло за руком када смо ту информацију тражили.

Књига летова и путника овдашњег хеликоптерског сервиса најчуванија је тајна ентитетске администрације. Као и летова авиона у власништву Владе.

Било би реално и тешко како да се објасни један од првих летова новог хеликоптера, врхунац бахатости, лет изнад тек завршеног аутопута Бањалука – Добој, којим је Милорад Додик летио на свој предизборни скуп. Док је његова пратња ишла регуларним путем, за кога смо се као и за хеликоптер дебело задужили, цијелих дугих 40 минута.

Малочас је, са Скупштинске говорнице, Милорад Додик, иначе све бахатији ако је могуће од Додика бити бахатији, поручио опозицији да му се јебе за њихово поштење и да ће се он и даље возити нашим хеликоптером на своје страначке скупове јер је изабрани функционерć?!

На овај начин поручио је и грађанима РС да му се јебе за њих и њихову потребу да сазнају како и зашто, с чим он лети за наше паре.

Сад ви можете бити виртулено или у кафанам љути или не због оваквог понашања, али је доказано најбоља и једина прилика да у оваквој држави грађани кажу шта мисле о оваквом бахаћењу и трошењу ресурса презадужене Републике Српске, а да то Милорада занима, су избори. Наредни су у новембру.

На наредним изборима изборима грађани дакле имају прилику да се на исти начин обрате господару Српске, као што се он са Скупштинске говорнице обраћа њима, и поруче му:

а) јебе нам се како трошиш наше паре

б) не јебе нам се као трошиш наше паре.

Средине нема, а за неодлучне се и господару, да извинете, јебе.

Александар Трифуновић / Бука


ТВОЈЕ МИШЉЕЊЕ!?

НОВО