Ђоковић: Претворићу ово у важну животну лекцију

Новак Ђоковић (Фото Бета-АП)

ЊУЈОРК – Најбољи тенисер света Новак Ђоковић рекао је да је дисквалификација са Отвореног првенства САД непријатно искуство.

„Цела ова ситуација ме чини заиста тужним и празним. Проверио сам како се осећа линијски судија, и према информацијама које сам добио, осећа се добро, хвала Богу. Њено име не могу да откријем због очувања њене приватности. Јако ми је жао што сам јој нанео такав стрес. Није било намерно. Било је погрешно. Желим да ово непријатно искуство, дисквалификацију са турнира, претворим у важну животну лекцију, како бих наставио да растем и развијам се као човек, али и тенисер”, навео је Ђоковић у поруци достављеној медијима.

Ђоковић је у недељу увече дисквалификован са Ју-Ес опена због тога што је на мечу осмине финала линијског судију погодио лоптицом.

„Извињавам се организаторима Ју-Ес опена и свима у вези са мојим понашањем. Веома сам захвалан свом тиму и породици што ми пружају снажну подршку, као и мојим навијачима јер су увек уз мене. Хвала вам и жао ми је. Био је ово тежак дан за све”, додао је Ђоковић, преноси Бета.

Политика.рс


ТВОЈЕ МИШЉЕЊЕ!?

НОВО