ТРЕБИЊЕ: Разбијено возило Душка Миљановића

У току ноћи, за сада непозната лица разбила су возило „опел астра“ власништво Душка Миљановића, службеника градске администрације у Требињу који је последњих мјесеци познат по јавним критикама на рачун локалне власти. На возилу су разбјена стакла, вјероватно ударима тупим предметом, а питање је да ли ће полиција открити починиоце. Кључно је открити ко су налогодсвци, а мање битно ко су извршиоци.

До напада је дошло само пар сати након што је Душко на свом „фејсбук“ профилу и друштвеним мрежама, без икаквог коментара, објавио шаљиву фотографију градоначелника Мирка др Ђурића и једне симпатичне животиње, чини ми се јазавца, што је др Ћурић вјероватно схватио као провокацију.

Не треба никог осумњичити ни кривити док полиција не открије нападаче, али имајући у виду критике које је Душко упутио последњих мјесеци на рачун градских власти и градоначелника Мирка др Ћурића, то би био добар траг за мотив напада и откривање нападача.

Овај сраман инцидент говори каква је тренутно ситуација у Требињу и колико су градске власти нервозне, у страху и паници, јер све више постају свјесни да се народ буди и мијења расположење, и многи страхују не само од губитка позиција у новембру, већ и од одговорности и поступака који ће бити покренути због грубих злоупотреба положаја и буџетског новца.

Небојша Вукановић


ТВОЈЕ МИШЉЕЊЕ!?

НОВО