Милов опроштајни скуп у Подгорици завршен бакљадом


Окупљање присталица Мила Ђукановића на Тргу независности у Подгорици завршено је бакљадом и без инцидената. На скупу, на којем се окупило неколико хиљада грађана, биле су присутне јаке полицијске снаге.

Скуп Милових присталица завршен бакљадом
Скуп је почео у 19.00, а завршен је око 20.20 часова. Иза његове организације нема имена ниједне конкретне организације, али су сви присталице предсједника Црне Горе Мило Ђукановић.

Присутни су носили само црногорске заставе, узвикивали „Вива веро Монтенегро“ и Црној Гори.

Присутнима се обратио потпуно анонимни Предраг Вушуровић и истакао да је једина партија који их је окупила – Црна Гора.

Такође потпуно непознати Немања Батрићевић рекао да су „посљедњи тренуци“ политичарима из коалиције „Црно на Бијело“ коју предводи Дритан Абазовић.

„Ако предате Црну Гору четницима, бићете упамћени као издајници“, рекао је он.

Непозната дјевојка Амина Брахић из Пљеваља рекла је да „бошњачком народу пријете, али да се осјећа сигурно под црногорском заставом“.

Управа полиције је на свом „Твитер“ налогу објавила да је, према њиховој процјени на скупу присутно „око 50.000 грађана“ и да све протиче без инцидената.

Међутим, стручњаци су извршили експертизу Трга независности у центру Подгорице и израчунали да максимално може стати 12.000 особа, али и са дијелом простора који је на тргу заузела поприлично велика бина.

(Срна)


ТВОЈЕ МИШЉЕЊЕ!?

НОВО