Поразе прогласисмо за побједе…


После сваке наше велике „побједе“ Срба на Косову и Метохији је било све мање, живјели су све теже, нису осјетили ниједну побједу на својој кожи. Ниједан медиј тренутно не извјептава како живи наш народ на Косову и Метохији, у каквом су стању манастири, гробља, цркве…
Признајемо само побједе које ће стварно побољшати живот нашег народа, учинити Србију јачом земљом. Не можете имати побједе ако Себију сваке године напусти на десетине хољада младих и образованих људи, нисте имамдали будућност, нисте им пружили прилику… Немојте за то кривити Милошевића, жуте, Вучића, Шешеља…свис те одговорни, исељавање Срба је систематско и траје већ неколико деценија. Немојте нас страшити да ће за 40 година отићи и Врање и Ниш, урадите нешто по том питању. Обезбједите младим људима будућност у својој земљи, оживите српско село (које и једино може спасити Србију), ојачајте војску, поправите углед Србије у свијету, па за 40 година да сачувамо и Врање и читаву териорију Србије.
Што се тиче побједе од јуче: обавезали смо се да ћемо престати са кампањом лобирања код земаља које нису признале „Косово“, док ће „Косово“ несметано моћи да лобира у свијету за своје признање. За почетак „Косово“ је добило признање Израела, за то смо великодушно наградили Израел и премјестили смо своју амбасаду у Јерусалим (амбасаду у Јерусалиму имају само САД, „Косово“ и Гватемала).Шитску милицију „Хезболах“ смо прогласили за територистичку организацију, слажемо се са тим једино ако имају Харадинаја и Тачија. До јуче је језеро Газиводе било под нашом контролом, данас га дијелимо са терористима. Признаваћемо дипломе младих са КиМ, али добра је вијест да ће и они наше, тако да ако сте заинтересовнаи можете се од данас запослити у Ђаковицу или Призрен, срдачно ће вас дочекати.Све у свему под хитно нам треба препород. Морамо макнути ове западне марионете са политичке сцене, нека се придруже Ђукановићу да не буде сам.

Живјела Србија!

мисли_великих_срба


ТВОЈЕ МИШЉЕЊЕ!?

НОВО