Небојша Вукановић пита: „Да ли је Удружење Црногораца „Вук Мићуновић“ добило 8 000 марака из буџета града Требиња непосредно пред изборе у ЦГ и за које намјене?“

Весели Неђељко Томашевић нажалост је постао предмет исмијавања, углавном од оних који не смију ударити на власт и оне који га злоупотребљавају у партијске сврхе, и преко ноћи је постао планетарно познат у цијелом региону. Неђо је пуно помогао да се свргне Мило и ДПС, иако је имао други циљ, а његов интервју и јавни наступ били су пресудну да се народ у Херцеговини дигне и заустави оне који су за новац жељели да пређу границу са „Неђовим пропусницама“ и гласају за Мила Ђукановића.

Неђо је искрено говорио да је увијек уз власт, у Црној Гори уз ДПС а у Републици Српској уз СНСД, због чега је прије неколико дана био позван на рапорт код генералног секретара владајуће странке Луку Петровића у Електропривреду Републике Српске. Лука је вјероватно одржао слово и критиковао веселог Неђељка јер је јавно говорио о тајним везама и закулисаним радњама, сарадњи испод жита ДПС-а и СНСД-а. Да би сакрили трагове, олоши из требињског СНСД-а су 1-ог септембра, два дана послије пораза Ђукановића, монтирали видео снимак у коме се они лажно представљају као некакви организатори литија у Херцеговини, иако је свима јасно да се народ окупио без иједне партије и позива, што је један у низу показатеља о каквим се моралним наказама и олошима ради, јер им ништа није свето!

Шта је Лука говорио Неђу на састанку, који је прије неколико дана одржан у сједишту Електропривреде Републике Српске у Требињу, остаје да се види, и за сада је тајна, све док Томашевић не отвори душу и срце и проговори, али је срамота од челних људи Републике Српске и Црне Горе да старца злоупотребљавају и користе за прљаве послове.

На крају дон Лука Лучиано Петровић и Мико Коцкалоне Ћурић требали би да одговоре јавности колико су новаца из градског буџета пребацили на рачун Неђељка Томашевића и његовог Удружења Црногораца „Вук Мићуновић“ у Требињу? Да ли је Неђељко добио 8 000 марака из буџета града Требиња непосредно пред парламентарне изборе у Црној Гори и за које намјене?

Неђо је преломио и вратио се на праву страну, а они лицемјери који пишу како ја исмијавам старца морају имати на уму да ДПС и СНСД годинама искориштавају Неђељка и сличне, тјерајући их за новац да раде прљаве послове, док сам ја са њим урадио само један интервју како би спријечио Херцеговце да гласају за Мила, те демаскирао право лице власти, и овдје и у Црној Гори.

Небојша Вукановић


ТВОЈЕ МИШЉЕЊЕ!?

НОВО