Илија Станковић поручио Луки Петровићу: „Црна Гора је веома, веома близу…“

Поводом најновије изјаве Луке Петровића о наводним заслугама СНСД-а што тренутно 2000 Требињаца раде у Дубровнику огласио се и Илија Станковић (СДС) чију изјаву преносимо у цјелости:


„Последњу изјаву господина Луке Петровића у којој каже да је запослење преко 2.000 наших суграђана у Дубровнику заслуга актуелне политике СНСД-а, сматрам крајње непримјерном и политички лицемјерном.
Свугдје у свијету одлазак радно способног становништва у друге средине сматра се врхунцем неспособности актуалне власти да људима обезбједи запослење и живот достојан човјека. У овоме граду свако зна, па и сами људи који су запослени у Дубровнику, да је њихов одлазак на рад у Дубровник узрокован тешком материјалним ситуацијом и немогућношћу запослења у своме граду.
Подсјећам господина Петровића на његова предизборна обећања из 2016. године када је осим великих и претенциозних пројеката обећао и запослења најмње по једног члана из сваке породице у државни сектор. Истина је нажалост потпуно другачија, а резултати четверогодишње владавине СНСД-а у Требињу су следећи: ниједно отворено радно мјесто у реалном сектору, ниједан реализован најављен и усвојен пројекат, пропала инвестициона конференција, масован одлазак радно способног становништва у друге средине, негативна селекција кадрова на свим нивоима и још много тога.
Индикативно је што изјава господина Петровића долази само пар дана послије парламентарних избора у Црној Гори. Подсјећам да је Црна Гора веома, веома близу.

Херцеговац.нет


ТВОЈЕ МИШЉЕЊЕ!?

НОВО